Спорти Лейди представя 8 патентовани моделa облекла, които можете да откриете само в колекциите на Marika & Zobha. Спортнте дрехи, които осъвършенстват линиите на тялото се състоят от сутиени сповдигащ ефект, панталони с контрол в зоната на корема, панталони, които оформят краката и панталони, които повдигат глутеусите.

Tummy control:
Моделите с контрол в зоната на корема са проектирани с 10,16 см широк колан, допълнен с подложка power mesh. В зоната между краката е добавен Coolmax елемент. Вградената Power Mesh подложка помага да се прибере корема, поддържа центъра на тялото и подобрява стойката.
Моделите се изработват от материал, който се разтяга в две посоки и има прибираш ефект. Има както базови едноцветни варианти, така и свежи, модерни и иновативни принтове и цветове. Кликни и виж моделите тук.

Slimming моделите на Marika са проектирани със скрит power mesh елемент в областта на бедрата и вътрешната част на крака за максимално прибиране и оформяне на силуета. Използва се материя, която се разтяга в две посоки и са добавени допълнителни странични шевове за оформяне на линията на краката.

Butt Booster - Това е технология на кройката, която повдига областта на глутеусите чрез допълнителни шевове. Моделите отново са с Coolmax елемент между краката и 8.89 см колан.

Power mesh e нежна, но стегната мрежа, която допълнително прибира силуета на тялото.
Coolmax е иновативна технология за платове, която отвежда влагата на повърхността на плата, далеч от кожата на човек, където се изпарява по-бързо. Технологоята се разработва и подобрява от над 30 години и е създадена за ежедневен комфорт и отлично представяне на материите. Когато избирате марка или модел, обозначена със знака на Coolmax, може да сте уверени, че правите отличен избор.

Повече информация за Coolmax технологията можете да видите тук: